Haluaisitko toimivat pitokarvasukset, mutta et ole vielä ehtinyt hankkia sellaisia?

Kyllästyttääkö perinteisen pitovoitelu?

Me teemme edullisesti mittatilaustyönä vanhoista suksistasi (huomioi suksen jäykkyys) juuri sinulle sopivat ja toimivat pitokarvasukset.

Pitokarvojen asennus, pitokarvojen vaihto

Tilaa pitokarvat suksiisi!

Pitokarvojen asennus asiakkaan omiin suksiin alkaen 89 €/pari.

Meiltä myös uudet CustomSki-pitokarvasukset (eri merkkejä), hinnat alkaen 358,00 €/pari

.

PITOKARVASUKSIEN HOITO-OHJEET

Perushuolto: Harjaa pitokarvaa aika ajoin nylonharjalla edestakaisin ja lopuksi myötäkarvaan. Näin elvytät karvan pito-ominaisuudet samalla poistaen karvaan tarttunutta likaa.

Likaantunut karva: Mikäli karvassa on selvästi näkyvää likaa kuten liisteriä, puhdista karva siihen tarkoitetulla puhdistusaineella. Hiilivetyä sisältäviä voiteenpoistoaineita tulee välttää, sillä ne pehmittävät karvan kiinnityksessä käytettyä liimaa. Mikäli voiteenpoistoaineeseen joudut kuitenkin turvautumaan, kostuta rätti ja pyyhi karva sillä. ÄLÄ KASTELE karvaa voiteenpoistoaineella.

Jäätymisen esto: Satavassa lumessa 0- kelissä karvaan saattaa kertyä jäätä. Tämän voit välttää käyttämällä jäänestoainetta. Pörrötä karva nylonharjalla ja levitä siihen jäänesto sienipullosta, tai sprayna. Anna kuivahtaa ja harjaa lopuksi myötäkarvaan.

Me suosittelemme Zipps-merkkisiä jäänestoa ja puhdistusainetta, koska ne on todettu hyviksi. Nämä tuotteet kuuluvat meidän valikoimiimme. Muista myös luistoalueen voitelu tasaisin väliajoin!

Mukavia hiihtokilometrejä pitokarvasuksiesi kanssa!


Kokemuksia

Vanhat sukseni saivat uuden elämän, toimivat loistavasti joka kelillä

Riitta – Nurmijärvi

Pitovoitelu ei ole ollut koskaan vahvuuksiani, mutta nyt ei tarvitsekaan enää voidella. Hiihtolenkille on helppo lähteä.

Unski – Lahti

Hiihtoinnostukseni heräsi uudelleen, kun hiihtämisestä tuli niin helppoa.

Anna – Vantaa

Tällaista hiihtämisen olisi pitänyt olla aina, helppoa ja mukavaa, keskityn vain itse hiihtämiseen, en enää voiteluun.

Tuomas – Helsinki

Sukset ovat aina yksilöitä ja mittaamme molemmat sukset erillisinä, jolloin kunkin suksen pitoalue on aina optimaalinen.

Facebook

Yhteystiedot

Sähköposti:
tilaukset@customski.fi
Puhelin:
050 553 5496
Facebook:
facebook.com/pitokarva